Openingstijden bij mooi en slechter weer

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

Openingstijden bij mooi en slechter weer

Helaas zijn de weersomstandigheden niet altijd even ideaal om te zwemmen/recreƫren. Wij hebben dan ook bedacht om het zwembad dan iets eerder te sluiten, dit wordt per dag bekeken. Dit besluit is natuurlijk ook genomen vanwege het dan geringere aantal bezoekers. Wij snappen dat dit voor een aantal van onze vaste gasten die toch graag hun baantjes willen zwemmen vervelend kan zijn. Wij willen u dan ook vragen om uw begrip en om iets eerder te komen of even te bellen bij twijfel (06-82174096). De sluitingstijden zullen dan van maandag tot en met vrijdag 19.00 uur zijn en in het weekend 16.00 uur.

LET WEL, ALLEEN BIJ SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN!!

Het is wel de bedoeling om ter compensatie bij warmere weersomstandigheden wat langer open te blijven.

Kan een cartoon zijn van tekst