Zwemlesinformatiebrief

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

Zwemlesinformatiebrief

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zwembad “De Marne”                                                             

Breekweg 1

Leens

06 82174096                                                 

Leens, Maart 2022

Wat fijn dat u hebt gekozen voor Zwembad De Marne e.o. U hebt uw kind opgegeven voor zwemles.

In de eerste 2 weken moet u rekening houden met mogelijk veranderen van het tijdstip, i.v.m. eventueel wijziging van groep. Het kan zijn dat uw kind toch verder/ minder ver is dan we hebben ingeschat, dus het kan daardoor zijn dat de groep en tijd wijzigt.

De zwemlessen worden 2 x per week gegeven op maandag en vrijdag of op dinsdag en donderdag. De zwemlessen duren 45 minuten per les.

Tijdens de schoolperiode worden de zwemlessen tussen 16:00 uur en 19:00 uur gegeven

Tijdens de zomervakantie worden de zwemlessen tussen 9:00 uur en 12:00 uur gegeven

Daarnaast starten wij bij voldoende belangstelling deze zomer ook de garantie zwemles:

Gedifferentieerd aanbod

Naast het standaardaanbod wordt ook het concept van het A aangeboden, haalbaar in 1 seizoen, met een 80% aanwezigheidspercentage.

Het gaat dan om een aanbod met een lesduur van 45 minuten per les, 4x per week, op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

Het maximale aantal kinderen in de groep is 12.

Voor dit aanbod  zullen er een aantal instroomeisen worden gesteld aan de kinderen die daaraan deel nemen.  Te denken aan, onder de douche moet durven en/of in het water durft te springen en het leuk vind om in het water ze zijn, zonder dat haren droog blijven en neuzen dichtgeknepen worden.

Mochten de weersomstandigheden te koud zijn, zal de lesduur waar nodig aangepast worden.

Tijdens de zwemlessen is het niet wenselijk te kijken langs het bad i.v.m. afleiding voor uw kind, maar er is een overdekt terras, waar u onder het genot van een kop koffie of thee, heerlijk kunt wachten.

Zwemlesinformatie avond

Woensdag 13 april om 19:00 uur volgt er een informatieavond over de zwemlessen en kunt u nog steeds de keuze maken voor regulier of garantie zwemlessen.

Locatie: kantine FC LEO

Communicatie

De communicatie richting ouders vinden wij erg belangrijk. Over het algemeen staan de zwemonderwijzers open voor een gesprek, soms kan het zijn, door bijvoorbeeld de drukte bij een leswissel, dat dit niet mogelijk is. Er is een aanspreekpunt, zodat er altijd iemand is waar ouders met hun vragen en op- of aanmerkingen kunnen aankloppen. Vraag bij belangstelling even bij het kassapersoneel.

Klachten

Uiteraard hopen we naar alle tevredenheid van u en uw kind de zwemlessen te verzorgen. Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u contact opnemen met email; info@zwembaddemarne.nl

We streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en  bestreden.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en wij werken volgens de gedragscode ZwembadBranche.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zowel ouders/ verzorgers in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van het Centrum Veilig Sporten beschikbaar via telefoonnummer 0900 2025590

Tijdens de zwemvierdaagse vervallen de zwemlessen en wordt er een alternatief programma aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Team zwembad De Marne e.o.