Nieuwe kiosk en overdekt terras

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

Nieuwe kiosk en overdekt terras

We zijn trots: trots op onze harde werkers die het de afgelopen weken voor elkaar hebben gekregen om een gehele nieuwe kiosk voor elkaar te krijgen met een bijzonder mooi overdekt terras. De nieuwe kiosk is nu geplaatst onder de garderobe met een leuk zitje en een boekenkast met boeken voor de verkoop. Het assortiment is veranderd en verruimd; nu ook met warme happen. Het terras is overdekt met een gloednieuwe tent met nieuwe stoelen en tafels. Met recht zijn we trots op de mensen die zich in hun vrije tijd hebben ingezet voor het tot stand brengen van dit moois. Kom een kijkje nemen tijdens onze openingstijden. Denk hierbij wel aan de geldende regels van het RIVM.

 

blik in de nieuwe kiosk