Abonnementen en zwemles

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

Abonnementen verkoop en aanmelding zwemlessen

De verkoop van abonnementen en aanmelding voor de zwemlessen verloopt dit jaar anders dan anders. Hieronder kunnen inschrijfformulieren worden gedownload. Ook kan men een email sturen naar aanmeldenzwembaddemarne@hotmail.com . Men ontvangt dan de formulieren retour. Bij aanmelding van de zwemlessen dienen beide formulieren volledig te zijn ingevuld.

De voorverkooptarieven gelden tot een week na opening tot en met zaterdag 6 juni

Formulier-voorverkoop-2020 Corona

Aanmelding Zwemlessen

U kunt deze formulieren ook tijdens openingstijden afhalen bij de balie van het zwembad.

De volledig ingevulde en ondertekende formulieren dienen samen met een pasfoto worden ingeleverd bij de kassamedewerker van het zwembad. Door de zwembad medewerker wordt aangegeven wanneer de abonnementen klaar liggen.

Voor de aankoop van abonnementen geldt dat het zwembad de Marne alles in het werk stelt om verantwoord zwemmen mogelijk te maken. Echter kan het zwembad op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van de door de overheid gestelde maatregelen. Reclameren is dan ook niet mogelijk.

• Let op: Het verdient onze grote voorkeur bij de kassa alleen PIN betalingen te doen. Bij voorkeur geen contante betalingen!

Vrienden van het Zwembad

Het Zwembad De Marne heeft het moeilijk. In deze onzekere tijden is het moeilijk om financieel het hoofd boven water te houden. Net als zoveel sportclubs en non profit organisaties heeft het zwembad juist in deze tijd uw steun hard nodig. De abonnementen verkoop is onze grootste bron van inkomsten. Zonder deze inkomsten kunnen we op termijn het zwembad niet draaien de houden, Daarom willen we u dringend vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van een abonnement. Bent u echter  niet zo’n fanatieke zwemmer dan bieden we de mogelijkheid om vriend te worden van het zwembad. Op deze manier steunt u toch het zwembad en helpt u mee het zwembad open te houden. Via het Formulier-voorverkoop-2020 Corona kunt u zich aanmelden. Selecteert u hiervoor optie I. op het aanmeld formulier.