Alle activiteiten op een rijtje:

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

Alle activiteiten op een rijtje:

Activiteitenweek 1 t/m 5 augustus

Voorafgaand aan de activiteitenweek beginnen we al met een Pool Party op vrijdag 29 juli

Overzicht van de andere activiteiten

DATUMTIJDSTIPACTIVITEITKOSTENOPGEVEN VOOR
1 augustus14:00 – 17:00 uurDobbelsteenmiddag  
2 augustus7:15 uurVroege-vogel-ontbijt€ 6,50dinsdag 26 juli
2 augustus13:30 – 14:30 uurZeemeermin-middag€ 2,001 augustus
3 augustus13:00 – 13:45 uurOuder-peuter survival€ 2,001 augustus
3 augustus13:30 – 16:30 uurDuiken€ 2,001 augustus
4 augustus7:30 – 12:00 uurDobbelsteenochtend  
4 augustus13:00 en 14:00 uurSurvival/ snorkelen€ 2,001 augustus
4 augustusVanaf 13:00 uurVerrassing op het veld  
5 augustusHele dagKano’s  
5 augustusVanaf 11:00 uurEet-op-je-kleed€ 3,001 augustus
5 augustusTot 17:00 uurVerrassing op het veld  

Dobbelsteen middag

Deze middag staat in het geheel in het teken van de dobbelsteen. Raden naar de hoeveelheid dobbelstenen, gooi het nummer van de dag, en doe opdrachten met behulp van het gooien met de dobbelsteen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen.

Vroege-vogel-ontbijt 

Bent u er ’s ochtends altijd op tijd bij? Bent u een vroege vogel? Of juist niet maar wilt u een keer meemaken hoe dat voelt? Geef u dan op voor het vroege-vogel-ontbijt. Van 6:30 tot 7:00 uur kan er gezwommen worden. Aansluitend kunt u aanschuiven aan het luxe ontbijt wat voor u klaar gemaakt is. Graag opgeven voor deelname bij de kassa.

Zeemeermin- middag

Je kans om mee te doen met een zeemeerminles. Je doet leuke oefeningen waarbij je je een zeemeermin waant.. Geef je op bij de kassa i.v.m. het aantal pakken.

Ouder- peuter- survival

Gezellig met je kind oefeningen en opdrachten doen in het kader van survival zwemmen. Varen in een bootje, er uit vallen en er weer in klimmen. Door het water lopen met laarzen aan… leuke, gekke dingen. Neem je regenjas en schone laarzen mee!! Geef je op bij de kassa

Duiken

Wil je eens duiken naar vissen, op zoek  naar een schat of munten? Geef je op voor het duiken. Onder professionele begeleiding kun je op zoek op de bodem van het zwembad. Graag opgeven voor deelname bij de kassa

Dobbelsteenochtend

Het wordt een gezellige ochtend. U/ je mag raden naar de inhoud van de pot, gooi met de dobbelsteen, en doe de opdracht die er bij hoort. (deelnemers in bezit van diploma)

Survival zwemmen/ Snorkelen

Wat moet je doen als je in het water valt, hoe kun je iemand redden die in het water terecht is gekomen…. Dit zijn vragen die beantwoord en geoefend worden tijdens de workshop survival zwemmen. Voor deelname graag een lange spijkerbroek aan en een shirt met lange mouwen en schoenen met veters. (deelnemer in bezit van diploma) en graag opgeven voor deelname

Wel eens gezwommen met een duikbril en / of een snorkel? Nee? Dan is dit je kans.. leer ademen onder water, leer zwemmen met flippers en doe leuke oefeningen. Geef je op bij de kassa als je een diploma hebt.

Eet-op-je-kleed

Oftewel; picknicken op het veld van het zwembad. Neem een kleed van het zwembad mee, leg het op het veld en eet je bestelde lunch op het veld. Gezellig met vriend(-inn)en onder elkaar of gezellig met het hele gezin. Geef je naam en het aantal waarmee je wilt eten door, dan zorgen wij dat je heerlijk kunt lunchen op het zwembad.