opbrengst sponsor zwemmen…

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

opbrengst sponsor zwemmen…

Wat hebben ze het goed gedaan!!!!! bedankt allemaal!!

De 23! kinderen die hebben mee gezwommen met het sponsor zwemmen op 2 en 3 juli. Samen hebben ze een half uur lang gezwommen om zo veel mogelijk baantjes te zwemmen voor een nieuwe loopmat. Ze hadden sponsors gezocht en door in het half uur zo veel mogelijk baantjes te zwemmen kon het bedrag alleen nog maar groeien.. Super hebben ze het gedaan: Totaal werd er € 3100,00 bijeen gezwommen. Mede door bedragen die werden gesponsord door bedrijven in Leens en omliggende dorpen werd het totaal bedrag gigantisch! Zo gigantisch dat we afgelopen zaterdag 31 juli de kinderen weer konden uitnodigen om de loopmat (die ondertussen besteld en bezorgd was) uit te pakken en in het water te leggen. Door dit voor openingstijd te doen, hadden de kinderen ook als eerste de kans om de loopmat ‘in te lopen’. Geweldig vonden ze het.

Door het grote bedrag dat bij elkaar werd gezwommen is, is er een bedrag besteed aan overig materiaal. in het verleden waren ook altijd grote banden aanwezig, en die zijn ook weer aangeschaft. We hopen dat iedereen veel plezier beleefd aan de aangeschafte materialen.