SPONSORZWEMMEN

Zwembad de Marne

Created with Sketch.

SPONSORZWEMMEN

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli gaan we tijd reserveren voor sponsorzwemmen.. We zouden heel graag weer een loopmat willen aanschaffen voor in het zwembad voor de jeugd. We zijn al druk bezig met verkoop van tweedehands boeken (kijk in de boekenkast in de kiosk) maar dat zal lange na niet voldoende zijn. Daarom het sponsor zwemmen.  Download de volledige informatie in de sponsorbrief en een sponsorlijst en help mee ons dit te realiseren. Ook bij de kassa zullen de informatiebrieven  met de lijsten voor u klaar liggen..

Naar de sponsordagen toe, zal er een meter in het zwembad aanwezig zijn om mee te kijken hoe ver we zijn om ons doel te behalen. (lever daarvoor je sponsorlijst uiterlijk 30 juni weer in. Help allemaal zo veel mogelijk mee jong en oud(-er).